tuplapotti%20hedelm%C3%A4peli.jpg

Jotta tehdä pelipanoksen, Tuplapotti kolikkopelissä ensin aseta painoksen klikkaamalla näppäin ”Panos”. Sen jälkeen avautuvassa voittotaulunäkymässä vielä kerran klikkaa näppäin ”Panos”. Jos haluat palata takaisin pelinäkymään, klikkaa oikean alalaidan näppäintä (jossa on maalattu pyörivät osoittimet).

Voit valita haluamasi voittolinjoja klikkaamalla kiekkojen vieressä sijaitsevia numeroita. Pelikierroksen kokonainen panos näytetään ruudussa ”Panos”. Voittosi voit siirtää saldoon klikkaamalla lompakko-näppäin tai yrität voittosumman
kasvattamista klikkaamalla. Tuplauksen näppäimet: jos sinä arvaat oikein, kaksinkertaistut voitto, sitten tuplausta voit jatkaa klikkaamalla tai lopettaa tuplauksen ja siirtää voitot saldoon 2x-näppäimen klikkaamalla.

Millä laitteilla se on saatavilla

Viekkaus Casino on pelattavissa erilaisilla alustoilla, esimerkiksi pöytätietokoneista kannettaviin laitteisiin, kuten älypuhelimiin ja tabletteihin. Itse asiassa sivustoa voi käyttää erityisillä sovelluksilla, jotka on suunniteltu toimimaan esimerkiksi Windows-, Android- ja iOS- käyttöjärjestelmissä, joten voit pelata pelejä iPhonessa, iPadissa ja suurimmassa osassa kannettavaa teknologiaa.

Yleisvaikutelma Tuplapotista

Tuplapotin pelin tunnelma on tyylikäs ja myös tässä pelissä on elementtejä klassisista hedelmäpeleistä, joka lisää hieman retro tyyliä. Sekä Tuplapotilla on kiehtova musiikki, joka myös kuulostaa samalta kuin vanhoissa hedelmäpeleissä ja herää mukavia muistoja vanhoista ajoista.

Myös tuplapotti hedelmäpeli on helppoa käytössä ja siellä on mukava suunnittelu ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Veikkaus yrityksen tuplapotti kostuu klassisista merkeistä. Tässä hedelmäpelissä on melko monta merkkiä. Suurin osa niistä on erilaisia hedelmiä: päärynöitä, luumuja, vesimelonin palasia, viinirypäleitä, appelsiineja ja sitten on olemassa myös kirsikkaterttuja. Myös on olemassa tähti merkki. Sen saamisen tuplapotti pelissä on todellakin ihana asia. Tähti merkki voi olla viimeisellä eli kolmannella rullalla. Jos sitä ennen on kaksi samaa merkkiä, niin se tarkoitta, että olet onnekas ja sinulla on voittava linja.

Meidän arvosana Tuplapotille on ihanaa. Jos et ole vielä pelannut tätä peliä, suosittelemme sinulle tätä tyylikästä tuplapottia. On mahdollista, että voitat suuren summan. Onnea sinulle ja suuria voittoja!